comenzi

Mașinile Clima Taxi pot fi comandate atât pentru curse interne în Cluj-Napoca cât și pentru curse externe în afara localității.
Mai multe

tarife

Tarifele de transport în oraș sau în afara localității Cluj-Napoca variază în funcție de clasa mașinii care vine la comandă.
Mai multe

clasificare

Am dezvoltat un sistem de clasificare a mașinilor Clima Taxi bazat pe standarde precise și regulile de conduită pe care le respectă șoferii noștri la volan.
Mai multe

conduita

În funcție de clasa mașinii pe care o conduc, șoferii noștri trebuie să respecte anumite reguli de conduită, astfel încât să aveți o călătorie cât mai plăcută.
Mai multe

Un taxi de bun simț

Am pus pe roate Clima Taxi cu dorința ca, în timp, taximetria să devină un brand al Clujului. Un oraș de cinci stele precum al nostru merită să aibă servicii de cinci stele, iar noi știm să le oferim și suntem dispuși să facem asta.

Ne place ceea ce facem și credem că taximetria este o meserie frumoasă, care se poate face cu bun simț și respect față de client și față de cei din trafic. Din acest motiv, șoferii noștri repectă un cod precis de conduită, iar mașinile Clima Taxi au standarde de înaltă calitate.

 

Indiferent unde vreți să ajungeți, la o întâlnire de business, la job, la o petrecere sau acasă, noi vă vom duce la destinație repede și în siguranță, în mașini curate și elegante. Șoferii noștri știu cele mai rapide rute și sunt disponibili 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, pentru a satisface nevoile dumneavoastră de transport.

Pentru noi este un privilegiu să fim la dispoziția clujenilor și a turiștilor din oraș și facem mereu tot ce putem ca să le oferim acestora cele mai bune servicii de pe piață.